RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Vural Çelik’in Vefatı ve Cenaze Töreni

Vural Çelik’in Vefatı







Ülkemizin sevilen ve yetenekli oyuncularından Vural Çelik, 51 yaşında hayata veda etti. ‘Bir Demet Tiyatro’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Seksenler’ gibi birçok popüler yapımda rol alarak izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Çelik’in ani kaybı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı.


Cenaze töreniyle ilgili olarak Sinema Genel Müdürü Birol Güven, bir açıklama yaptı. Güven, Vural Çelik’in cenaze detaylarının kesinleştiğini belirtti. Güven’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:



* “Yarın (19 Ekim) Cumartesi günü, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazı ardından, Kilyos Mezarlığı’nda defnedilecektir.”






Vural Çelik, kariyeri boyunca birçok önemli projede yer alarak Türk televizyon ve tiyatro tarihine adını yazdırmış bir sanatçıydı. Kendisi, izleyicileriyle olan bağını ve sanat aşkını her zaman güçlü bir şekilde hissettirmiştir.


http://dlvr.it/TFTCMF
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024