RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Taylor Swift, Dünyanın En Zengin Kadın Müzisyeni

Taylor Swift, 1,6 milyar dolara ulaşan servetiyle, 1,4 milyar dolarlık servete sahip Rihanna‘yı geride bırakarak dünyanın en zengin kadın müzisyeni unvanını kazandı. Forbes’a göre, Swift, tüm müzisyenler arasında ise 2,5 milyar dolarlık serveti olan Jay-Z’nin ardından ikinci sırada yer alıyor.


Swift’in mali başarısının arkasında, ‘Eras’ adlı turnesinin tarihi başarısı ve müzik kataloğunun kalıcı popülaritesi yatıyor. Forbes, Swift’in mali durumunu güncelleyerek şarkıcının milyarder kadın müzisyenler zirvesine yerleştiğini açıkladı. İlk kez geçen yıl milyarder statüsüne ulaşan Swift, bu yıl servetini daha da artırmayı başardı.


Forbes’a göre, Taylor Swift’in serveti, aşağıdaki unsurlardan oluşuyor:



* Telif hakları ve turnelerden elde edilen yaklaşık 600 milyon dolar

* Tahmini 600 milyon dolar değerinde bir müzik kataloğu

* 125 milyon dolarlık gayrimenkul varlığı






Swift, en zengin müzisyenler listesinde sürekli yer alan bir isim olmasına rağmen, son yıllardaki mali yükselişi oldukça dikkat çekici. 2020 yılında net servetinin 365 milyon dolar olduğu tahmin edilen ABD’li şarkıcının, son dört yılda servetine yaklaşık 1,2 milyar dolar eklemiş olması, onun müzik endüstrisindeki etkisini ve başarısını gözler önüne seriyor.


Ayrıca, Swift’in ABD ve Kanada’da bu yılın sonlarında gerçekleşecek olan ‘Eras’ turnesinin son konserleriyle servetinin daha da artması bekleniyor. Ağustos ayında geçici bir ara verdiği turnesine 18 Ekim’de Florida’nın Miami kentinde yeniden başlayacak. Bu turne, müzik kariyerinin en büyük başarılarından biri olarak kaydedilmeye devam ediyor.


http://dlvr.it/TF4CVz
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024