RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Sibel Can’dan Kadın Cinayetleri Üzerine Önemli Açıklama

Sibel Can’dan Kadın Cinayetlerine Dikkat Çeken Açıklama




Semih Çelik tarafından vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetleri, Türkiye’de kadın cinayetleri konusunu yeniden gündeme taşıdı. Bu trajik olaylar, pek çok ünlüyü de düşüncelerini paylaşmaya yönlendirdi. Sanat dünyasından öne çıkan isimlerden biri olan Sibel Can, bu konuda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.


“TELEVİZYON AÇMAK İSTEMİYORUM”


Ünlü şarkıcı Sibel Can, kadın cinayetleriyle ilgili düşüncelerini dile getirirken, “Çok acı yani artık televizyon açmak istemiyorum. Bu tür haberleri izlemek beni derinden üzüyor. Bu durumun bir an önce sona ermesi ve toplumun kendini toparlaması lazım. Adalet gerçekten yerini bulmalı. Yaşananlar çok üzücü, söyleyecek başka bir şey yok,” ifadelerini kullandı.


Sibel Can, kadın cinayetlerine karşı duyduğu tepkisini dile getirirken, “Siz kendinizi güvende hissediyor musunuz?” sorusuna da şu şekilde yanıt verdi: “Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşuyorum; tabii ki de güvendeyim. Ancak benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular yaşıyorum. İnşallah her şey iyi olsun, ama inşallah demek istemiyorum; olmalı. Adalet… Yerini… Bulmalı!”


SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI


Sibel Can’ın kadın cinayetleri hakkında sorulan soruya verdiği yanıt, sosyal medyada birçok kullanıcıdan tepki aldı. Kullanıcılar, sanatçının duyarlılığına ve bu konudaki açıklamalarına karşı farklı görüşler ve eleştiriler paylaştı. Bu durum, toplumsal duyarlılığın ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


http://dlvr.it/TF8YCb
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024