RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

MasterChef Türkiye’de Ayşe Ekiz’in Veda Anı ve Haksızlık Tartışmaları

MasterChef Türkiye’de Ayşe Ekiz’in Veda Anı







Bu hafta MasterChef Türkiye’de dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Ayşe Ekiz, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun gözünde başarılı olmasına rağmen yarışmaya veda etti. Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ekiz, başvuru videosuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ancak son haftalarda güçlü rakiplerine karşı yeterince başarılı tabaklar çıkaramayan Ekiz, “Şef olmuyor benden, herhalde buraya kadar mı bilemem ama tecrübelerim yetersiz sanırım” diyerek hissettiği hayal kırıklığını dile getirdi.


“HAKSIZLIK YAPILDI”


Yarışmanın eleme potasında yaşanan olaylar, izleyiciler ve diğer yarışmacılar arasında büyük bir tartışma başlattı. Özellikle Şirin’in Ezgi’ye alışveriş listesi vermesi ve Ezgi’nin bu süreçteki yönlendirmeleri, haksızlık olarak nitelendirildi. Sosyal medya üzerinde, Ayşe Ekiz’e yönelik haksızlık yapıldığına dair tepkiler yükseldi ve yarışmanın gidişatı hakkında çeşitli eleştiriler ortaya kondu.


AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN SÜRPRİZ TEKLİF


Yarışmaya veda etmesine rağmen Ayşe Ekiz, sürpriz bir teklif aldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ekiz’i belediyenin Gastronomi Birimi’ne davet etti. Başkan Köksal, “Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar’ımızı en iyi şekilde temsil etti. Kendini sürekli geliştiren, hata yapmaktan korkmayan Ayşe Ekiz’i, Belediyemiz bünyesindeki Gastronomi Birimimize davet ediyoruz. Ayşe Ekiz ne zaman isterse Gastronomi Birimimizde görev alabilir” şeklinde konuştu.


Köksal, ayrıca Afyonkarahisar’ın UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı’na gastronomi alanında girdiğini hatırlatarak, “Afyonkarahisarımızın lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayşe Ekiz de gücümüze güç katacaktır” ifadesinde bulundu.


http://dlvr.it/TF6RSp
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024