RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

MasterChef Türkiye: Beyza’nın Destek Açıklamaları ve Eleme Adayları

MasterChef Türkiye’de Dikkat Çeken Gelişmeler




MasterChef Türkiye yarışmasının sosyal medyada en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Beyza, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Beyza, kendisini destekleyen ünlü ismi takipçileriyle paylaştı.


“Hatta Mesajlaşıyoruz”


Beyza, “Çok destek alıyorum; hatta Demet Akalın’la mesajlaşıyoruz, o dereceye geldi. Ünlü olan veya olmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu, gerçekten çok güzel bir duyguymuş” şeklinde konuşarak, Demet Akalın’ın kendisine verdiği desteği duyurdu. Demet Akalın da, Beyza ile ilgili yapılan bir paylaşıma kalp emojisi bırakarak ona destek olduğunu gösterdi.


Yeni Haftada Takım Oyunu




MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ekip Mavi Takım oldu. Bu başarı, takımdaki motivasyonu artırdı ve yarışmanın heyecanını katladı.


Eleme Adayları Kimler?




Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Beyza, jüri üyelerinin beğenisini kazandı. Somer Şef, Beyza’nın tabakları hakkında “Eğer o Buratta’yı yapabilseydin, kaşık alabilecek kadar iyi bir tabaktı” ifadelerini kullandı. Beyza, ilk eleme adayı olarak takım arkadaşı Muratcan’ın ismini verdi. Takımından en fazla oyu alan Nevzat ise ikinci eleme adayı olarak belirlendi.


http://dlvr.it/TDvkbw
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024