RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

İran Meclisi’nde Füze Saldırısı Coşkuyla Kutlandı

İran İslami Şura Meclisi’nde Füze Saldırısı Kutlaması




İran İslami Şura Meclisi’nin bugünkü açık oturumunda, İran’ın İsrail’e gerçekleştirdiği füze saldırısı büyük bir coşkuyla kutlandı. Meclis üyeleri, “Kahrolsun İsrail”, “Kahrolsun ABD” ve “Devrim Muhafızları’na teşekkürler” gibi sloganlarla salonda birlik görüntüsü sergiledi. Bu durum, meclisteki heyecanın ve milli duyguların ne denli yüksek olduğunu gözler önüne serdi.


Oturumda söz alan Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, “Dün gece, tüm güçlerini hava saldırıları ve terörist operasyonlardan alan zalim ve savaş yanlıları korkudan titrerken, Müslüman milletler ve dünyanın özgürlük savunucuları umut ve sevinçle doldu” diyerek, saldırının etkisini ve bu durumun uluslararası arenada yarattığı yankıyı vurguladı.


Galibaf, sözlerine devam ederek, “Varlığını tehdit altında gören bir rejim, geçmiş hatalarını tekrarlayıp İran’a saldırmayı düşünebilir. Ancak muhtemel bir deliliğe karşı hazırlandığımızı ve beklenmedik bir plan yaptığımızı bilmeliler. Muhtemel saldırılara karşı vereceğimiz yanıt farklı olacak ve böyle bir durumda rejim, varlığını daha hızlı sona erdirecektir” şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, İran’ın askeri ve stratejik hazırlıklarının ciddiyetini ortaya koydu.


ABD’ye de uyarılarda bulunan Galibaf, “Rejimin destekçisi ABD, köpeğin tasmasını sıkı tut. Böylece ne kendinize zarar verirsiniz ne de sahibinizin başını belaya sokarsınız” ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle, ABD’nin İran üzerindeki etkisini sorgularken, aynı zamanda İran’ın kararlılığını ve direnişini de pekiştirdi.


http://dlvr.it/TDvfSn
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024