RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İstanbul Turizm Fuarı’nda

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İstanbul Turizm Fuarı’na Katıldı




Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Turizm Fuarı‘na katılım gösterdi. Fuar açılışında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte yer aldı. Başkan Karaca, fuar boyunca sektör temsilcileriyle bir dizi verimli görüşme gerçekleştirdi.


Başkan Karaca, fuar sonrası yaptığı açıklamada, “Fethiyemize daha fazla turist çekebilmek adına sektör temsilcileriyle önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Fethiyemizin sürdürülebilir turizmde hak ettiği yeri alması için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


Karaca, Fethiye’nin doğal güzelliklerini ve zengin kültürel mirasını tanıtmak için çaba harcandığını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin turizme katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, sektördeki yenilikleri takip ederek, Fethiye’nin turizm potansiyelini artırmaya yönelik stratejiler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.


http://dlvr.it/TFBcpk
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024