RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Esas Oğlan Dizisi: Hadise ve Seda Bakan ile Yeni Bir Başlangıç

Esas Oğlan Dizi Detayları







Yakında izleyiciyle buluşacak olan “Esas Oğlan” dizisi, ünlü oyuncular Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı bir araya getiriyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Dizi, izleyicilere renkli ve eğlenceli bir hikâye sunmayı vaat ediyor.


Birsen Altuntaş‘ın haberine göre, Hadise’nin dizinin yönetmeni Şenol Sönmez ile yaklaşık iki aydır bir ilişki yaşadığı iddia ediliyor. Bu ilişki, arkadaşlıkla başlayan ve gözlerden uzak bir şekilde sürdürülen bir bağ olarak tanımlanıyor. Dizinin çekimleri tamamlandı ve başrol oyuncuları Seda Bakan ve Hadise, ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Hadise ile birlikte çalışmanın heyecanını paylaşıyor.


Başrol Oyuncularının Duyguları







Seda Bakan, dizinin çekim süreci hakkında, “Çekimler nasıl başladı, nasıl bitti hiç anlamadım. ‘Esas Oğlan’ yazımı renklendiren, çok tatlı bir iş oldu. Gerçekten çok eğlendik, aşırı heyecanlıyım ve çektiğimiz işi çok merak ediyorum. Çok mutluyum” şeklinde duygularını ifade etti.


Hadise ise bu yeni deneyimi ve öğrendiklerini şu şekilde değerlendirdi: “Yaşadığım heyecan, öğrendiklerim bana çok şey kattı. Yepyeni bir dünyaya girmek ve bir karakteri canlandırmak muhteşem bir duygu. Bu teklifi aldığımda ‘Seda Bakan olmadan olmaz’ demiştim, iyi ki demişim! Arkadaşımla hem özel hayatımda hem de profesyonel anlamda anlaşabilmek bana çok şey öğretti. Yönetmenimiz ve tüm ekibe minnettarım. ‘İyi ki!’ dediğim bir iş oldu.”


Dizinin Kadrosu ve Hikayesi




BKM yapımı olan dizinin kadrosunda ayrıca aşağıdaki isimler de yer alıyor:



* Ali İhsan Varol

* Ali Yoğurtçuoğlu

* Bestemsu Özdemir

* Burak Yörük

* Cemal Hünal

* Ekin Mert Daymaz

* Evren Duyal

* Fırat Çelik

* Gürgen Öz

* İsmail Demirci

* Kubilay Aka

* Mert Yavuzcan

* Özgün Çoban

* Rıza Kocaoğlu

* Sena Vurgun

* Yağızcan Konyalı

* Yılmaz Bayraktar






Dizinin senaryosu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alınmış olup, aradığı aşkı bir türlü bulamayan iki kadının hikâyesini konu alıyor. Dizi, dijital platformda izleyici karşısına çıkacak ve büyük bir heyecanla bekleniyor.


http://dlvr.it/TFRB5N
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024