RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Almanya’daki yeni bir itfaiye istasyonunu ateş sarmaladı, yangın alarmı yoktu.

Almanya’da bir yangında yok olan yeni bir itfaiye istasyonu, milyonlarca euro zarara neden oldu ve yangın alarm sistemi yoktu.


Yangın, Hesse’deki Stadtallendorf itfaiye istasyonunda, yerel medyaya göre, Çarşamba sabahı erken saatlerde meydana geldi ve ekipman deposunu ve neredeyse bir düzine acil durum aracını yok etti.


İlk tahminler zararı 20 milyon ile 24 milyon euro arasında olduğunu belirtiyor. Kimse yaralanmadı.


Yerel yetkililer, Alman haber ajansı DPA’ya, binada yangın alarm sistemi kurulu olmadığını çünkü uzmanların bunu gerekli görmediğini, bu durumun istasyonun yanmasının ardından birçok gözlemciyi şaşırttığını söyledi.





İtfaiyeciler, Stadtallendorf gönüllü itfaiyesinin yeni ekipman deposunun yanmasının ardından, yanmış ekipmana bakarak tel örgüde duruyorlar.









Yangın, itfaiye departmanına ait bir acil durum aracında patlak verdi; bu araç lityum iyon piller ve harici bir güç bağlantısı içeriyordu.


İstasyon, yerel medyanın bildirdiğine göre, bir yıldan daha kısa bir süre önce açıldı.


“Başımıza gelenlerin birçok insanı düşündüreceğini ve harekete geçireceğini düşünüyorum,” dedi Hesse eyaletindeki Devlet İtfaiye Birliği Başkanı Norbert Fischer, itfaiye istasyonlarındaki yangın koruma gerekliliklerinin iyileştirilmesi hakkında.


Yangın istasyonlarında çok fazla teknoloji bulunduğu ve pillerin şarj edildiği için, bunların yangın alarm sistemleriyle donatılmasının mantıklı olacağını belirten Fischer, böyle bir sistemin Stadtallendorf’daki en kötü durumu önleyip önleyemeyeceğinin belirsiz olduğunu ifade etti.


“Bu yangın çok hızlı yayıldı,” dedi.


http://dlvr.it/TFSzPb
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024