RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

3’üncü Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Coşkuyla Gerçekleşti

3’üncü Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, 2 bin sporcunun katılımıyla büyük bir heyecan içinde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel işbirliğiyle düzenlenen bu organizasyonda, sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. 21K, 10K ve 5K’lık parkurların startını; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve CHP İl Başkanı İlksen Özalper verdi.


Maratona; Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Kılıç, Oğuz Murat Pınar ve Ulaş Aydın da katılarak destek verdiler. Sporcular, Hükümet Konağı önünden start alarak Ulupark, Lale Meydanı, Organize Sanayi Bölgesi, Vestel City ve İzmir Caddesi üzerinden bitiş noktası olan Hükümet Konağı önüne ulaştılar.


Özellikle, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay da koşuya katılarak maratonun heyecanına ortak oldular.


21K Kategorisinde Şampiyonlar: Üzeyir Söylemez ve Hasibe Demir


3’üncü Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nda 21K kategorisinde erkeklerde birinciliği, 01:07:14’lük derecesiyle Üzeyir Söylemez elde etti. İkinciliği ise 01:11:36’lık derecesiyle Hakan Çoban alırken, 01:14:12’lik derecesiyle Oktay Fırat üçüncülüğü kazandı. Kadınlarda ise ilk sırayı 01:23:55’lik derecesiyle Hasibe Demir elde etti. Duygu Turgut Boyan, 01:26:21’lik derecesiyle ikinci, 01:33:22’lik derecesiyle Yasemin Hamamcı ise üçüncü oldu.


Manisa BBSK’lı Özlem Işık 10K’da Şampiyon


10K’lık parkurda erkeklerde ilk sırayı 33:38’lik derecesiyle Ufuk Arda kazandı. İkinciliği 34:39’luk derecesiyle Yunus Emre Turan, üçüncülüğü ise 34:52’lik derecesiyle Bedri Şimşek aldı. Kadınlarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Özlem Işık 43:50’lik derecesiyle şampiyonluk ipini göğüsledi. Özlem Işık’ı 46:06’lık derecesiyle Özlem Özgün ve 46:46’lık derecesiyle Dilek Güller takip etti.


5K Kategorisinde Enes Kurt ve Nida Deniz Karataş Birinci


5K parkurunda erkekler kategorisinde birincilik, 18:15’lik derecesiyle Enes Kurt’un oldu. Kaan Sarı 18:26’lık derecesiyle ikinci, Mehmet Aydıngör ise 18:58’lik derecesiyle üçüncülüğe yerleşti. Kadınlarda ise birinciliği Nida Deniz Karataş 20:51’lik derecesiyle kazandı. Güneş Sare 23:04 ile ikinci, Rabia Karasu ise 24:23’lük derecesiyle üçüncülüğü elde etti.


Şampiyon Sporculara Ödülleri Takdim Edildi


Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu tamamlandıktan sonra ödül töreni düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Zeynep Çetinkaya, Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar, Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik ve diğer şube müdürleri, 21K, 10K, 5K ve çocuk koşusunda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ederek başarılarını kutladılar.


http://dlvr.it/TFYd7z
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024