RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Tarık Emir Tekin Bebek’te Yürüyüş Yaparken Görüntülendi

Tarık Emir Tekin Bebek’te Görüntülendi







Ünlü sanatçı Şevval Sam ve eski futbolcu Metin Tekin‘in oğlu Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz gün Bebek’te köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. Genç oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, “Kendimizi dışarı attık, solunum yolu enfeksiyonu geçirdim. Son dönemde yorgunluk hissettim,” dedi.


Belindeki fotoğraf makinesi ile dikkat çeken Tekin, ilerleyen dönemde açmayı planladığı bir sergi için her an yanında fotoğraf makinesi bulundurduğunu ifade etti. “Video odaklı kullanıyorum. Böyle boş günlerimde yanıma alıyorum ve bir şeyler çekiyorum. Hayalim yönetmenlik. Hikâye anlatmayı seviyorum. Sergi de düşünüyorum. Yapmak istediğim çok şey var ama henüz zaman bulamıyorum,” diyerek hayallerini paylaştı.


27 yaşındaki Tarık Emir Tekin, 32 yaşına kadar oyunculuk kariyerine devam edeceğini belirterek, ardından hayallerini yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlayacağını vurguladı. Hayatından memnun olduğunu dile getiren Tekin, “Her şey adım adım ilerliyor. Kendime meydan okumalar koyuyorum ve onları sırayla aşıyorum. Gerçekçi hedefler koymak istiyorum ve sırayla ilerliyorum. Kendimle yarışıyorum diyebilirim,” sözleriyle gülümsedi.


Tekin, annesi Şevval Sam ile birlikte bir projede yer alma isteğini de dile getirerek, “Annemle ve anneannemle aynı sahneyi paylaşmak… Onlarla birlikte bir araya gelmek ya da aynı projede yer alabilmek herkesin şansı değil. Biz bunu çok istiyoruz. Belki annemin klibinde yönetmenlik de yapabilirim. Bu hem ona bir mesaj, hem de dilek olur,” ifadelerini kullandı.


Rus sevgilisi Sofia Katc ile yollarını ayıran Tarık Emir Tekin, aşk hayatı hakkında sorulara “Şu anda böyle iyi ya… Nedenini ben de bilmiyorum. Mutluluğu bilemiyorum ama böyle daha üretken olduğumu söyleyebilirim. Yaşım da küçük sayılır, kendimi biraz geliştirmek istiyorum,” yanıtını verdi.


Son olarak, “Ben hayatta hızlı tüketime karşı bir adamım. İlişkilerde de aynı yaklaşımı benimsemeye çalışıyorum. Derinlemesine inemeyeceğim bir şeyin içinde olmak istemem. Gerçekten sevdiğim birisi beni daha mutlu eder,” diyerek yürüyüşüne devam etti.


http://dlvr.it/TDkh6s
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024