RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Prime Video’dan Yeni Yerli Film: Gizli Dolap

Prime Video’dan Yeni Yerli Film: “Gizli Dolap”







Prime Video, OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği yeni yerli orijinal filmi “Gizli Dolap”‘ın çekimlerine başladığını duyurdu. Filmin başrolünde ünlü oyuncu Beren Saat yer alırken, setten paylaşılan ilk fotoğraf da büyük ilgi gördü. Merakla beklenen bu yapım, cesur ve başarılı bir gazeteci olan Rengin Alaz karakterinin sürükleyici hikayesini merkezine alıyor.


Yönetmen koltuğunda deneyimli bir ekibin bulunduğu filmde, Yiğit Özşener, Gamze Karaduman, Furkan Andıç, Duygu Sarışın, Pınar Çağlar Gençtürk ve Derya Alabora gibi yetenekli isimler de rol almakta. “Gizli Dolap”, 2025 yılında Prime Video’da izleyiciyle buluşacak.


Setten İlk Fotoğraf


Filmin Konusu




Film, tanınmış ve başarılı gazeteci Rengin Alaz’ın (Beren Saat), ablasının eşinin bir uygulama aracılığıyla başka kadınlarla görüşmeye başladığını öğrenmesiyle başlar. Rengin, bu durumla yüzleşirken çevresindeki insanların uygulamadaki kadınlarla ilgili önyargılarını fark eder. Bu gözlemler, onu toplumun yargıları üzerine bir yazı dizisi hazırlamaya yönlendirir.


Rengin, bu yazı dizisi için uygulamada içerik üreten Zeyno ile tanışır. Kimliğini gizleyerek bu dünyaya adım atan Rengin, uygulamadaki paylaşımları sayesinde hızla popüler hale gelir. Ancak bu süreç, onu kendi içsel çatışmaları ve arzuları ile yüzleşmeye zorlar.


Tehlikeli bir hal alan bu yolculuk, hem Rengin’in hem de Zeyno’nun büyük bedeller ödemesine neden olacaktır. Film, günümüz toplumundaki yargıların, önyargıların ve kadınların karşılaştığı zorlukların derinlemesine bir incelemesini sunuyor.


http://dlvr.it/TDqg8n
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024