RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Michigan’da Olaylı Polis Müdahalesi

Michigan’da Olaylı Bir Polis Müdahalesi




ABD’nin Michigan eyaletinde, polis ekipleri, yolda ilerleyen bir aracın farlarını yakıp söndürmesi ve sürücüsünün garip hareketler sergilemesinin ardından harekete geçti. Olay, 63 yaşındaki bir erkeğin sürücülük yaptığı araçla ilgili olarak yaşandı. Polis, sürücüye durması için sinyal vermesine rağmen, sürücünün durmadığı ve yaklaşık 5 mil hızla güneye doğru devam ettiği bildirildi.


Polis açıklamasında, “Memurlar, garip davranışlar sergileyen 63 yaşındaki sürücüye dur emri verdi. Ancak sürücü, bu emre uymamakta direndi ve yola devam etti. Memurlar, sürücünün sersemlemiş bir şekilde hareket ettiğini ve taleplerini anlamakta güçlük çektiğini fark etti.” ifadesine yer verildi.


Sürücü, sonunda camı açtı ve kısa bir süreliğine frene bastı. Bu sırada, devriye aracının yolcu tarafında bulunan Memur Miron, aracın yanına yaklaşarak durumu kontrol etmeye çalıştı. Memur Miron, aracın camından dışarı çıkarak, araç ilerlemeye devam ederken araca tırmanmaya başladı. Bu cesur müdahale sonrasında, Memur Miron, aracı durdurmayı başardı.


Olayın ardından, sürücünün tıbbi durumunu doğrulamak amacıyla bir aile üyesiyle iletişime geçildi. Bu olay, polis müdahalesinin ne kadar kritik olabileceğini ve sürücünün sağlık durumunun önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


http://dlvr.it/TDSwZ2
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024