RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Metin Arolat Hayatını Kaybetti

Türk müziğinin sevilen isimlerinden ve başarılı yönetmenlerden Metin Arolat, 52 yaşında aramızdan ayrıldı. 20 Eylül akşamı İstanbul Kozyatağı’nda sahne aldığı sırada birden fenalaşarak yere yığılan Arolat, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Sanatçının vefatı, sevenleri ve sanat camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.


Dün, Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Arolat’ı son yolculuğuna uğurlamak için birçok ünlü isim katıldı. Törende yer alan isimler arasında Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu gibi sanatçılar, yapımcı İzzet Öz, Arolat’ın ailesi ve çok sayıda vatandaş bulunuyordu. Cenaze sırasında gözyaşlarına boğulan ünlü şarkıcı Gülşen, duygu dolu anlar yaşadı.


Gazete Magazin’in haberine göre, Gülşen, cenaze töreninin ardından sahne aldığı mekanda Arolat’ın yönettiği “Bangır Bangır” adlı şarkıyı seslendirdiği sırada fenalaşarak sahneden inmek zorunda kaldı. Bu durum, Arolat’ın kaybının ne denli derin bir etki yarattığını gözler önüne serdi.





Arolat’ın vefatı üzerine Gülşen, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Duygularını şu şekilde ifade etti:


“Biricik Metin’im. Tek kelime bulamıyorum biliyor musun? Varlığının güzelliğini de yokluğunun acısını da anlatacak… Canımın içi, ben perişanım ama sen iyi ol, huzur bul, kavuş sevdiceklerine. Nurlar içinde uyu biricik dostum. Seni sonsuza kadar seveceğim ve çok özleyeceğim.”


http://dlvr.it/TDZNQW
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024