RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Eylül Lize Kandemir: Masumiyet Müzesi Dizisinin Füsun’u

Masumiyet Müzesi Dizisi ve Eylül Lize Kandemir




Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un eserlerinden biri olan Masumiyet Müzesi, Netflix platformu tarafından diziye uyarlanıyor. Dizi için çekimlerin yakında başlaması planlanırken, oyuncu kadrosu da merakla bekleniyor. Bu bağlamda, dizinin baş karakterlerinden biri olan Füsun’u canlandıracak olan Eylül Lize Kandemir hakkında bilgiler verelim. Peki, Eylül Lize Kandemir kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar…


Eylül Lize Kandemir Kimdir?




Eylül Lize Kandemir, 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş genç yeteneklerden biridir. Oyunculuk kariyerine 2020 yılında adım atan Kandemir, kısa süre içinde yetenekleriyle dikkat çekmeyi başarmıştır.


Kariyer Başlangıcı




Eylül Kandemir’in televizyon dünyasındaki ilk çıkışı, 2020 yılında yayınlanan Zemheri dizisinde Filiz karakteri ile gerçekleşmiştir. Bu dizi, Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz gibi önemli isimlerle birlikte yer aldığı bir yapım olup, Kandemir’in performansı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.


Reklam ve Diğer Projeler




Zemheri dizisinden sonra Eylül Lize Kandemir, Mavi markasının reklamında yer alarak reklam dünyasında da tanınmaya başladı. Bu reklam çalışması, onun çok yönlü bir oyuncu olduğunu da kanıtlamıştır.


Dizi Kariyeri




Kandemir’in kariyerinde önemli bir dönüm noktası, Elbet Bir Gün dizisinde Janset Ekin karakterini canlandırdığı dönemde yaşanmıştır. 2021 yılında yayınlanan bu dizi, Eylül’ün oyunculuk yeteneklerinin daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından keşfedilmesine olanak tanımıştır. Aynı yıl, Ah Nerede dizisinde Ferda karakteri ile rol alarak başarılı bir performans sergilemiştir.


2022 yılında ise Kardeşlerim dizisinde Yasemin Yılmaz karakteri ile karşımıza çıkmış ve bu dizi, onun kariyerinde bir başka önemli adım olmuştur. Genç yaşına rağmen, Eylül Lize Kandemir’in kariyeri hızla yükselmeye devam etmektedir.


http://dlvr.it/TDND1n
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024