RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Dikili Belediyesi’nden Birinci Sınıf Öğrencilerine Kırtasiye Desteği

Dikili Belediyesi’nden Birinci Sınıf Öğrencilerine Destek




2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Dikili Belediyesi, ilçe genelindeki tüm ilkokullarda birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemelerini içeren kapsamlı bir eğitim seti desteği sağlamıştır. Okul hayatının ilk heyecanını yaşayan minik öğrencilerle bir araya gelen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, onlara başarı dileklerinde bulundu. Öğrenciler, Başkan Kırgöz’e büyük bir sevgiyle yaklaşarak teşekkürlerini ilettiler.


Eğitime desteğin, sosyal belediyeciliğin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Başkan Kırgöz, şu ifadeleri kullandı:



“Ekonomik koşullar her geçen gün zorlaşıyor. Bu noktada, Dikili Belediyesi olarak eğitim öğretim hayatına yeni adım atan çocuklarımıza kırtasiye malzemesi desteği vererek ailelerinin bütçelerine bir nebze de olsa katkı sunmayı hedefledik. Çünkü onlar, yarınlarımızın umudu ve geleceğimizin teminatıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ve emanet ettiği Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkacak olan çocuklarımızdır.”



Başkan Kırgöz, ayrıca, aydınlık bir nesil yetişmesi için desteklerinin devam edeceğini belirterek, tüm öğretmen ve öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diledi.


http://dlvr.it/TDSvNt
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024