RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

BluTV’nin İlk ve Son Dizisi Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

BluTV’nin Yeni Dizi Sezonu: İlk ve Son




BluTV imzalı İlk ve Son dizisinin yeni sezonundan beklenen fragman nihayet yayımlandı. Bu sezon, izleyicilerin merakla beklediği birçok sürprizle dolu olacak. Dizi, ekim ayında seyircisi ile buluşmaya hazırlandığı için heyecan dorukta.


Dizinin senaristliğini üstlenen Hakan Bonomo, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefliyor. Yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın oturuyor. İlk sezonun başarısının ardından yeni sezon için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.


İlk ve Son dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe yer alırken, kadroya katılan konuk oyuncularla zenginleşiyor. Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay gibi isimler dizinin dinamik yapısına katkıda bulunacak. Ayrıca, kadroda Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu gibi yetenekli isimler de bulunuyor.


Dizinin yeni sezonu, 24 Ekim’de izleyicileriyle buluşacak. Seyirciler, bu yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. İlk ve Son, izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir sezonla geri dönüyor.


http://dlvr.it/TDNNcc
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024