RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Armağan Çağlayan’ın Metin Arolat Anısı ve Duygusal Paylaşımları

Armağan Çağlayan’ın Metin Arolat Anısı




Armağan Çağlayan, EkolTV’de yayınlanan ve Balçiçek İlter’in sunduğu “Balçiçek ile Şimdi” adlı programa telefonla katıldı. Çağlayan, sahnede hayatını kaybeden yakın arkadaşı Metin Arolat’ı duygusal bir şekilde anlattı.


Çağlayan, “Metin Arolat, gerçekten çok iyi bir insandı. Müzik kariyeri bazen yeterince başarılı olmadığında, ona sık sık ‘Yeteri kadar kötü değilsin’ derdim. Onun sağlık durumu oldukça iyiydi, ama ne yazık ki babası da benzer yaşlarda aynı hastalıktan vefat etmişti.” ifadelerini kullandı.


“Arkadaş Acısı Daha Başkaymış…”


Armağan Çağlayan, programda şunları söyledi:


“Metin, dünyanın en yetenekli sanatçılarından biriydi. Müzik dünyasında ayakta kalmak için zaman zaman kötü olmanın gerektiği düşünülebilir. Ama Metin, asla kötü bir insan olmadı. Bu yüzden zaman zaman derin bir üzüntü hissederdi. Özellikle şarkıları beklediği gibi tutmadığında kendisini çok kötü hissederdi. Ona hep, ‘Yeteri kadar kötü değilsin Metin’ derdim. Gerçekten de kötülük bilmeyen biriydi. Hayatında büyük bir sorun yoktu. Ancak, babasının da aynı yaşlarda benzer sebeplerden ötürü vefat ettiğini öğrendiğimde, bunun genetik bir miras olduğunu düşündüm. Balçiçek Hanım, evlat acısının çok farklı olduğunu, anne-baba acısının ise bambaşka bir şey olduğunu söyler. Ama ben anladım ki, arkadaş acısı gerçekten daha başkaymış.”


http://dlvr.it/TDXgcH
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024