RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

ABD Başkanlık Seçimleri: Harris ve Trump Arasındaki Tartışma Beklentileri

ABD Başkanlık Seçimlerinde Geri Sayım




ABD’de 5 Kasım’da gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri için geri sayım devam ederken, Kamala Harris ile Donald Trump arasında yeni bir canlı yayın tartışmasının olup olmayacağı merak konusu oldu. Demokrat aday Harris’in seçim ofisi tarafından yapılan açıklamada, 23 Ekim’de CNN ekranlarında Trump ile karşılaşmaya hazır olduğu ifade edildi.


Harris’in bu cesur çağrısına, seçim mitingi düzenlediği Kuzey Carolina’dan yanıt veren Trump, “Başka bir tartışma programı düzenlemek için artık çok geç; (erken) oy verme işlemleri şimdiden başlamış durumda,” diyerek bu teklifi reddetti.


NE OLMUŞTU?


Harris’ten önce, Demokratların başkan adayı olan ABD Başkanı Joe Biden, 27 Haziran’da Trump ile ilk canlı yayın tartışmasına çıkmıştı. Daha sonra, 10 Eylül’de ise Harris ile Trump karşı karşıya gelmişti. Bu yılki başkanlık seçimleri, Biden’ın temmuz ayında yarıştan çekilmesinin ardından yeni bir boyut kazanmış durumda.


Anketlere göre, ABD genelinde Harris, %49,3 oy oranıyla Trump’ın az bir farkla önünde yer alıyor; Trump ise %47,4 oy desteğine sahip olarak gözüküyor. Seçimlerin gidişatı, iki aday arasındaki bu çekişmeli rekabet ile daha da heyecanlı hale geliyor.


http://dlvr.it/TDXVtg
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024