RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

2024 ALES/3 Sınavı ve Başvuru Tarihleri

2024 ALES/3 Başvuru Tarihleri







2024 ALES/3 başvuruları için tarihler araştırılmaya devam ediyor. Üniversite mezunu olan ve yüksek lisans yapmayı hedefleyen adayların katılacağı ALES/3 öncesinde, başvuru tarihleri büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. Peki, ALES/3 başvuruları başladı mı? ALES/3 ne zaman yapılacak?


ALES/3 Başvuruları Başladı mı?




Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimine göre, ALES/3 başvuru ve sınav tarihleri netleşti. Bu doğrultuda; ALES/3 başvuruları 1-9 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak.


ALES/3 Ne Zaman Yapılacak?




ÖSYM’nin 2024 takvimine göre, bu yılın üçüncü ALES sınavı 17 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adayların bu tarihe dikkat etmeleri ve başvurularını zamanında yapmaları önem arz ediyor.


Ayrıca, adayların ALES sınavına hazırlık yaparken, gerekli kaynakları kullanmaları ve deneme sınavları ile pratik yapmaları önerilmektedir.


http://dlvr.it/TDT3Xh
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024