RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Yeni Eğitim Yılı İçin Öğretmen Seminerleri Tarihleri Açıklandı

Yeni Eğitim Yılı İçin Öğretmen Seminerleri




Yeni eğitim yılının başlamasına kısa bir süre kala, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere yönelik mesleki çalışma dönemi faaliyetlerinin tarihleri açıklandı. Öğretmen seminerleri ne zaman gerçekleşecek? Seminerler kaç gün sürecek?


ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN?


Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde bir genelge yayımlayarak öğretmenlerin seminer takvimini belirledi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında planlanan eğitimler, 3 Haziran tarihinde eğitici eğitimleri ile başlamıştı. Öğretmenlerin mesleki eğitimleri ise 2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında il millî eğitim müdürlükleri koordinasyonunda gerçekleştirilecek.


Söz konusu eğitimler, sınıf düzeylerinde ders veren öğretmenlere yönelik olup, birinci dönem içerisinde yer alan ara tatilde de il millî eğitim müdürlükleri tarafından planlanarak uygulanacaktır. Tüm öğretmenlerin bu eğitimlere katılımının sağlanması hedeflenmektedir.



* Planlanan eğitimler branş temelli olarak en fazla 50 kişilik gruplar halinde düzenlenecek.

* Seminerler, her öğretmenin mesleki gelişimine katkıda bulunacak şekilde tasarlanmıştır.

* Öğretmenlerin aktif katılımı teşvik edilecektir.






Bu seminerler, öğretmenlerin yetkinliklerini artırmayı ve eğitim kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktadır. Yeni eğitim yılına hazırlanırken, öğretmenlerimizin bu fırsatı değerlendirmesi büyük önem taşımaktadır.


http://dlvr.it/TC7Qw0
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024