RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Tunceli’de Siyah Yılanın Engereği Yutması Olayı

Tunceli’de İlginç Bir Gözlem




Almanya’dan tatil için memleketi Tunceli’ye dönen Özgür Bozkaya, ailesiyle birlikte Munzur Vadisi’nde keyifli bir gezinti yapmaya karar verdi. Doğanın güzellikleri arasında yürüyüş yaparken, beklenmedik bir olayla karşılaştılar.


Gezi sırasında, zehirsiz olarak bilinen siyah yılanın, Türkiye’nin en zehirli yılan türlerinden biri olan engereği yuttuğunu gören Özgür Bozkaya, o anları cep telefonunun kamerasıyla kaydetti. Gözleriyle gördüğü bu ilginç manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.


Bozkaya, “Siyah yılanın engereği neredeyse tamamen yuttuğunu fark ettim,” diyerek o anları şöyle anlattı: “Ancak daha sonra her ne olduysa, siyah yılan engereği çıkarmak zorunda kaldı. Ben de bu ilginç durumu cep telefonumla kaydettim. Bir yılanı doğal ortamına yeniden bıraktım, diğer yılan ise kendi yoluna devam etti.”


Bu olay, doğanın kendi döngüsünü ve yılanların avlanma süreçlerini gözler önüne serdi. Tunceli’nin eşsiz doğal güzellikleri ve zengin faunası, ziyaretçilere her zaman sürprizlerle dolu anlar sunuyor.


http://dlvr.it/TBks9M
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024