RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Teksas’taki Su Parkında Kimyasal Reaksiyon: 16 Çalışan Hastaneye Kaldırıldı

Teksas’taki Su Parkında Kimyasal Reaksiyon: 16 Kişi Hastaneye Kaldırıldı




Teksas’ın Webster kentinde bulunan bir su parkında çalışan 16 kişi, havuz kimyasallarının yanlışlıkla karıştırılması sonucu ortaya çıkan tehlikeli bir reaksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bu olay, su parkının açılış kutlamalarını da olumsuz etkiledi.


İzolasyon Altında Meydana Gelen Olay


Yetkililer, tehlikeli reaksiyonun otel ve su parkından ayrı, izole bir binada gerçekleştiğini belirtti. Webster İtfaiye Departmanı, olay sırasında otel veya su parkında herhangi bir kimyasalın tespit edilmediğini doğruladı.


Tüm Çalışanlar Taburcu Edildi


Şehir yetkilileri, “Durum hızla kontrol altına alındı ve bu durum, tesisin faaliyetlerini etkilemeyecek” şeklinde bir açıklamada bulundu. Great Wolf Lodge adlı şirketin sözcüsü, hastaneye kaldırılan tüm işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve hepsinin taburcu edildiğini bildirdi.


İtfaiyeye Teşekkür Mesajı


Sözcü, “Misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği bizim en önemli önceliğimizdir. Bu nedenle, Webster İtfaiye Departmanı’na, olayın hızlı bir şekilde kontrol altına alınmasındaki etkili eylemleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


http://dlvr.it/TBkscP
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024