RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Sokak Köpeklerinin Saldırısı Sonucu Zihinsel Engelli Bireyin Ölümü

Sokak Köpeklerinin Saldırısı Sonucu Ölüm: Yeni Detaylar Ortaya Çıktı




Tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğan sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaşanan ölüm olayı hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. İstanbul’un Fatih ilçesinde, zihinsel engelli Ayhan Özçelik’in hayatını kaybetmesine neden olan saldırının ardındaki gerçekler, hastane raporlarıyla birlikte netleşti.


6-7 KÖPEK SALDIRDI


Özçelik, hastaneye yaralı olarak kaldırıldığında, sağlık ekipleri tarafından hazırlanan adli raporda, kendisine 6-7 sokak köpeğinin saldırdığı belirtildi. Bu durum, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.


DERİN KESİKLER VE TEDAVİ


Raporda, Özçelik’in durumu ağır bir şekilde entübe edilmiş olarak hastaneye getirildiği ve vücudunda en küçüğü 4, en büyüğü ise 10 santimetre civarında derin kesiklerin bulunduğu kaydedildi. Özçelik’in boyun kısmında sağda ve solda 3 derin kesik olduğu bilgisi de raporda yer aldı. Diğer kesiklerin yerleri ve boyutları da detaylı bir şekilde açıklandı. Ayrıca, Özçelik’e tetanos ve kuduz aşısı yapıldığı bilgisi de verilmiştir.


NE OLMUŞTU?


40 yaşındaki zihinsel engelli Ayhan Özçelik, Esenler’de ikamet etmekteydi. Olayın yaşandığı gün, Fatih Silivrikapı Mahallesi’nde akrabalarını ziyarete gittiği belirtiliyor. Dönüş yolunda sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından bugün Habipler Yayla Mezarlığı’na defnedildi.


http://dlvr.it/TC9qNL
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024