RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Sivas’ta Lokomotif Raydan Çıktı, İki Makinist Yaralandı

Sivas’ta Lokomotif Raydan Çıktı




Edinilen bilgilere göre, olay Sivas’ın bölge trafik mevkiinde meydana geldi. Samsun’dan Sivas yönüne seyahat eden bir lokomotif, manevra yaptığı esnada raydan çıkarak yan devrildi.


Olay anında lokomotifin içinde bulunan iki makinist, talihsiz kazada hafif yaralandı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi ve ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Yaralı makinistlere olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, hızlı bir şekilde Sivas Numune Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamalarda, durumlarının stabil olduğu belirtildi.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve kazanın nedenleri hakkında detaylı bir araştırma yapılacağı ifade edildi. Yetkililer, konuyla ilgili gelişmeleri takip edeceklerini duyurdu.


http://dlvr.it/TBkrwC
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024