RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Şenay Gürler ve Akıldan Kalbe Filmi

Akıldan Kalbe Filminde Şenay Gürler




Yönetmenliğini ve senaristliğini Özer Feyzioğlu’nun üstleneceği “Akıldan Kalbe” adlı film, merakla beklenmektedir. Filmde ‘Sadık’ karakterini canlandıracak olan Kerem Alışık’ın partneri de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, usta oyuncu Şenay Gürler, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstleneceği bu projede ‘Lale’ karakterine hayat verecek.


Şenay Gürler Kimdir?




Şenay Gürler, 28 Haziran 1966 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nde devam etmiş ve mezun olmuştur. Kendisi, Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yer edinmiş, pek çok projede yer almıştır.


Şenay Gürler, özellikle 2004-2009 yılları arasında atv’de yayımlanan ve büyük ilgi gören Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı “Fatoş” karakteriyle tanınmaktadır. Bunun yanı sıra, 2006-2007 yılları arasında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde “Selda” karakterini, 2014-2015 yılları arasında yayımlanan Kaçak Gelinler dizisinde ise “Seniha Sultan” karakterini başarıyla canlandırmıştır.


Özel Hayatı







Şenay Gürler, 1986 yılında evlenmiş, ancak bu evlilik 1987 yılında sona ermiştir. Bu evlilikten Duygu Yıldırım adında bir kızı bulunmaktadır. 2014 yılından itibaren, milli bilardocu Semih Saygıner ile birlikte olduğu bilinmektedir.


http://dlvr.it/TCDDqr
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024