RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Selçuklu’da Eşini Bıçaklayarak Öldüren Koca Gözaltına Alındı

Selçuklu’da Korkunç Olay: Eşini Bıçaklayarak Hayatına Son Verdi




Merkez Selçuklu ilçesine bağlı Hüsamettin Çelebi Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı. İddiaya göre, Bekir Durmaz ve eşi Elif Durmaz, 42 ADD 102 plakalı otomobilin içinde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Bekir Durmaz, yanında bulunan bıçakla Elif Durmaz’a saldırdı ve onu vücudunun farklı bölgelerinden bıçakladı.


Olayın ardından, Bekir Durmaz, eşi Elif Durmaz’ın bıçaklandığı halde aracında bulunduğu durumu fark ederek, panik içinde Özalkent Polis Merkezine gitti. Burada, polislere eşini bıçakladığını itiraf eden Bekir Durmaz, hemen gözaltına alındı.


Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından, polis ekipleri detaylı bir inceleme başlatarak, olay yerinde araştırmalar yürüttü. Elif Durmaz’ın cansız bedeni, gerekli işlemlerin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.


Olayla ilgili olarak geniş bir tahkikat süreci başlatıldı. Toplumda infial yaratan bu olay, aile içi şiddetin ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.


http://dlvr.it/TCDDKS
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024