RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Kayseri-Malatya Karayolu’nda Trajik Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza Detayları




Kayseri-Malatya Karayolu’nun 30. kilometresinde trajik bir kaza meydana geldi. Erzurum’dan Konya’ya cenaze törenine giden S.D. yönetimindeki 35 BFA 638 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.


Kaza anında otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Olayın hemen ardından, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Hayatını Kaybedenler




Polis ve jandarma ekipleri, kazanın yaşandığı yolda güvenlik önlemleri alırken, yapılan ilk müdahalede T.A., Z.B., F.B. ve H.A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar S.D. ve Z.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


İncelemeler ve Son Gelişmeler




Jandarma ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemeler yaparak olayın sebebini araştırmaya başladı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Bu acı kaza, bölgedeki sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.


http://dlvr.it/TC1jqG
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024