RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Kadıköy’de Müzisyen Çınar Ersanlı’nın Cansız Bedeni Bulundu

Kadıköy’de Korkunç Olay: Müzisyen Çınar Ersanlı’nın Cansız Bedeni Bulundu




Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir olay, çevresindeki herkesi derinden sarstı. İddiaya göre, makine mühendisi ve aynı zamanda amatör müzisyen olan Çınar Ersanlı (40), günlerdir ailesi ve arkadaşları tarafından haber alınamıyordu.


Ersanlı’nın yakınları, endişeleri artınca evine gitmeye karar verdiler. Kapıyı açmak için çilingir çağıran yakınları, kapının açılmasıyla birlikte gözlerine inanamadılar. Ersanlı, evinin salonunda, elleri, ayakları ve ağzı havlu bir bezle bağlanmış halde, cansız bir şekilde bulundu.


Olayın ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi ve genç müzisyenin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Çınar Ersanlı’nın hayatından 17 Ağustos’tan bu yana haber alınamadığı öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili titiz bir soruşturma başlattı.


Bu üzücü olay, hem müzik camiasında hem de onun sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı. Çınar Ersanlı’nın yaşamı, müziği ve insanlara kattığı değerler, unutulmaz bir şekilde anılacak.


http://dlvr.it/TC9p7n
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024