RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Graham Thorpe’un Hayatına Veda

Graham Thorpe, 55 yaşında hayata gözlerini yumdu ve ardında derin bir hüzün bıraktı. Eşi Amanda Thorpe, The Times gazetesine verdiği demeçte, “Graham son birkaç yıldır majör depresyon ve anksiyeteden mustaripti. Bu durum, Mayıs 2022’de intihar teşebbüsünde bulunmasına neden oldu. Kendisi yoğun bakım ünitesinde uzun bir süre tedavi gördü” ifadelerini kullandı.


PERİŞAN OLDUK


Amanda, “Sevgi dolu bir eş ve iki kızı olmasına rağmen, Graham asla iyileşemedi. Son zamanlarda sağlığı oldukça bozulmuştu ve gerçekten de onsuz daha iyi olacağımıza inanıyordu. Bu inancıyla hareket edip kendi canına kıydığı için derin bir çaresizlik içindeyiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.


TEMEL DİREĞİYDİ


Graham Thorpe, hayatının büyük bir kısmında İngiltere Kriket Milli Takımı’nın en önemli oyuncularından biri olarak tanındı. 1993-2005 yılları arasında uluslararası arenada mücadele eden Thorpe, kariyerinin ardından 12 yıl boyunca çeşitli koçluk görevlerinde bulunarak genç yeteneklerin yetişmesine katkıda bulundu.


http://dlvr.it/TBrZdl
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024