RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Fanta Fest’te Tarkan ve Ceza ile Unutulmaz Bir Müzik Gecesi

Fanta Fest’te Unutulmaz Bir Gece




Fanta Fest kapsamında İzmirlilerin karşısına çıkan mega star Tarkan ve Türk Rap müziğinin efsane ismi Ceza, muhteşem performanslarıyla hayranlarına unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı. Etkinlik, İZFAŞ Fuar Alanı’nda gerçekleşti ve iki sanatçının sahnedeki enerjisi izleyicileri büyüledi.


Tarkan, İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı Karatepe mevkisinde 15 Ağustos Perşembe günü başlayan ve 3 gün süren orman yangınları nedeniyle konseri iptal etmeyi bile düşündüğünü dile getirdi. Sanatçı, bu durumu şu şekilde ifade etti:



“Neyse ki yangınlar kontrol altına alındı. Ancak ülkemizin dört bir yanında hâlâ yangınlar çıkmakta ve dünyanın çeşitli yerlerinde de benzer felaketler yaşanıyor. Ne diyeyim… Galiba artık dünya bize çok net mesajlar vermeye başladı; ‘Artık elini çabuk tut’ diyor, ‘İyi davran bana’ diyor dünya.”



Tarkan, doğa dostu bir sanatçı olarak yaşanan olayların kendisini derinden üzdüğünü vurguladı:



“Mağdur olan insanlar, yanan ormanlar, telef olan canlılar… Galiba uyanmamız lazım. Gerçekten doğanın yanında durmamız gerekiyor. Yoksa sonumuz pek hayırlı görünmüyor, gidişat hiç iyi değil.”



Konuşmasına devam eden Tarkan, İzmir halkına geçmiş olsun dileklerini iletti:



“Tekrar çok geçmiş olsun İzmir. Çok büyük bir felaket atlattınız, umarım bu durum bir daha yaşanmaz. Şarkılara devam etmeden bunları söylemek istedim. Haberleri izlediğimizde içimiz yanıyor, gerçekten çok üzgünüz.”



Son olarak, sahne almanın önemine değinen Tarkan, izleyicilere moral vermek için burada olduğunu belirtti:



“Bugün ‘Bu sahneden yer almalı mıyım, almamalı mıyım, ne yapmalıyım?’ diye düşündüm ama biraz da moral vermeye geldim sizlere. Eğer sizler de böyle hissediyorsanız, ihtiyacımız var biraz morale. O zaman devam edelim!”



Bu duygusal anların ardından Tarkan, sahnede enerjisiyle dolu performansına devam etti ve izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.


http://dlvr.it/TC7RbP
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024