RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Dursunköy Yol Ayrımında Ambulans Kazası

Kaza Detayları




Dursunköy yol ayrımında meydana gelen kaza, saat 09.30 sularında gerçekleşti. Şans eseri, kazada ölen ya da yaralanan kimse olmadı. Olayın başlangıcında, Hadımköy Mahallesi’nde bir hastaya gitmekte olan 34 ACL 14 plakalı ambulansın sürücüsü, aniden önlerine atlayan bir otomobile çarpmamak için hızlı bir manevra yaptı.


Bu manevra sonrasında, ambulans ışıklarda bekleyen 16 ANR 600 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kaza, büyük bir gürültüyle gerçekleşirken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kazanın sebebini araştırmaya başladı.


Kazanın ardından, Dursunköy – Hadımköy yolu trafiğe kapatıldı. Bu durum, bölgedeki trafikte yoğunluğa yol açtı. Olayın ardından güvenlik güçleri, kazanın detaylarını incelemek üzere çalışmalara başladı.


Kaza Sonrası Durum:



* Ölen ya da yaralanan yok.

* Ambulans, önüne atlayan araca çarpmamak için manevra yaptı.

* Kaza, ışıklarda bekleyen bir otomobilin üzerine düştü.

* Dursunköy – Hadımköy yolu trafiğe kapatıldı.


http://dlvr.it/TBzVvT
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024