RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses Arasındaki Gerilim: Psikolojik Şiddet İddiaları

Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses Arasındaki Gerilim







Ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme damga vurmuştu. Çıtak, babası İbrahim Tatlıses’ten psikolojik şiddet ve mobbing gördüğünü iddia ederek, Tatlıses’in kendisine karşı evlat ayrımı yaptığını öne sürdü. Dilan, “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dediği andan itibaren beni seven kadar sevmeyen de oldu. Birçok iş anlaşmam feshedildi. Tatlıses soyadının benim müziğime hiçbir faydası olmadı” şeklinde konuşarak, yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi.


Bu açıklamalar sonrası İbrahim Tatlıses, sessiz kalmadı ve “Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey” sözleriyle karşılık verdi. Baba-kız arasındaki gerilim tırmandıkça, Dilan Çıtak’tan dikkat çekici bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız, merak etmeyin. Zaten istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacağım. Üzerimden büyük bir yük kalktı, inanın oh diyorum, şükür diyorum” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından Çıtak, sosyal medya hesabından “Tatlıses” soyadını kaldırdı.


Dilan Çıtak, ilk kez 2013 yılında kamuoyunun karşısına çıkmış ve o dönemde İbrahim Tatlıses de kızını kabul etmişti. Ancak yıllar boyunca inişli çıkışlı bir ilişki sergileyen baba-kız, son olaylarla birlikte tekrar bir gerilim yaşar hale geldi. Dilan, sosyal medya üzerinden yaptığı bir diğer paylaşımda ise şu duygularını dile getirdi: “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki, ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım.”


http://dlvr.it/TCLYV3
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024