RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Cemil İpekçi’den Bodrum’un Kanalizasyon Sorununa Tepki

Cemil İpekçi’den Bodrum’daki Kanalizasyon Problemi İçin İsyan!




Bodrum’da ünlü modacı Cemil İpekçi, kendi pansiyonunda yaşadığı maddi sıkıntıları ve yaşanan büyük bir çevre sorununu gözler önüne sererek isyan etti. Pansiyonunun kanalizasyon sisteminin patlaması sonucunda, mekânın pislik içinde kaldığını belirten İpekçi, bu durumun turizm açısından da büyük bir tehdit oluşturduğuna dikkat çekti.


İpekçi, “İki müşterim vardı ama bu kötü kokular yüzünden onlar da kaçtı. Böyle bir çöp ve pislik içinde kim Bodrum’a gelir ki?” diyerek tepkisini dile getirdi. Ayrıca, MUSKİ ve Bodrum Belediyesi’ni acilen göreve davet etti. “Bu durum, Bodrum’un geleceğini tehlikeye atıyor. Yetkililerin bu durumu acilen çözmesi gerekiyor,” şeklinde konuştu.


Sosyal medya hesabında yayınladığı bir videoda, yaşadığı durumu daha da detaylandırdı. İpekçi, “Bodrum’daki 4 odalı pansiyonumdan sizlere sesleniyorum. Perşembeden beri kanalizasyonlar tıkalı. Bu nedenle pansiyonumda pislik ve kötü kokular hâkim. Zaten iki müşteri vardı, onlar da kaçtı. Sonrasında da ‘Bodrum’da işsizlik var’ diyorlar. Pahalılığı bir kenara bırakıyorum, ama bu çöplük ve pislik içinde kim kalmak ister?” ifadelerini kullandı.


İpekçi, yaşanan sorunun ciddiyetine dikkat çekerek, “Artık evler ve pansiyonlar bile kanalizasyonların basmasıyla karşı karşıya kalıyorsa, Bodrum’un turizm sezonu için bu durum çok tehlikeli. MUSKİ ve belediyeyi göreve davet ediyorum. Bu durum, Bodrum’un sonunu getiriyor ve bunun farkında değiller. Gece yarısı bile olsa, bu acil duruma müdahale etmeleri gerekiyor. Bodrum’un temizliği için hemen harekete geçmeliler,” dedi.


http://dlvr.it/TBLRFz
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024