RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Bursa’da Trafik Kazası: Otomobil Evde İniş Yaptı

Bursa’da Trafik Kazası: Otomobil Evde Son Buldu




Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, 75. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen kaza, sürücünün dikkatsizliği ve ani manevraları sonucu gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 16 BDD 410 plakalı otomobilin sürücüsü, dönmek istediği sırada karşısına bir belediye otobüsü çıktı.


Otomobil sürücüsü, otobüse çarpmamak için aniden direksiyonu kırdı. Ancak bu ani hareket, direksiyon hakimiyetini kaybetmesine yol açtı ve otomobil, bir evin içine girdi. Kaza sırasında otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken, olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak polis, kazanın sebebini araştırmak üzere tahkikata başladı. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.


http://dlvr.it/TBVpr7
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024