RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Bursa’da Havaya Ateş Açan Şahıs Yakalandı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Yıldırım ilçesinde meydana gelen bir olay sonrası harekete geçti. 11 Eylül Bulvarı üzerinde, aracıyla seyir halindeki D.A., yanında taşıdığı otomatik tabancayla havaya ateş açtı. Bu anları sosyal medya üzerinden paylaşarak dikkatleri üzerine çeken şüpheli, birçok kişinin tepkisini çekti.


Olayın ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, duruma el koyarak bir soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla harekete geçen polis, D.A.’yı tespit etti ve düzenlediği operasyonla yakaladı. Emniyete götürülen şüpheli hakkında gerekli işlemler yapıldı.


Şüpheli, ifadesinin ardından ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek. Bu olay, toplum güvenliğini tehdit eden davranışların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.


http://dlvr.it/TBrZvr
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024