RayHaber

OtonomHaber

RaillyNews

BlauBahn

TeleferikHaber

Merhaba İzmir

KamuHaber

Apple, Dijital Ehliyetleri iPhone ve Apple Watch’a Ekliyor

Apple, Dijital Ehliyetleri iPhone ve Apple Watch’a Getiriyor







Apple, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek amacıyla heyecan verici bir adım atarak dijital ehliyetleri iPhone ve Apple Watch cihazlarına entegre etmeye hazırlanıyor. Şirket, uzun zamandır dijital sürücü belgeleri ve eyalet kimliklerini mobil cihazlara entegre etme çabası içinde bulunuyordu ve bu özellik ilk olarak Kaliforniya’da kullanıma sunulacak.


Bu yenilik, günlük yaşamda birçok kolaylık sağlayacak. Apple, yaptığı basın bülteninde, kullanıcıların sürücü belgelerinin ve eyalet kimliklerinin dijital versiyonlarının yakında Kaliforniya’da erişilebilir olacağını duyurdu. Apple Pay ve Apple Wallet başkan yardımcısı Jennifer Bailey, Apple Wallet’a kimliklerin eklenmesinin getireceği avantajlar hakkında heyecanını dile getirdi.


Bailey, Kaliforniya’daki kullanıcıların dijital ehliyetlerini ve kimliklerini Apple Wallet aracılığıyla güvenli bir şekilde kullanabileceklerinin altını çizdi. Bu sayede kullanıcılar, kimlik veya ehliyet taşıma zorunluluğundan kurtulacak ve seyahatlerini daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecekler.


Sırada Olan Eyaletler:



* Arizona

* Colorado

* Georgia

* Maryland

* Ohio






Bunun yanı sıra, Apple, Wallet uygulamasına dijital bir araba anahtarı da eklemeyi planlıyor. Dijital anahtarları destekleyen ilk araçlar üretim hattından çıkmaya başladı, ancak bu teknolojinin CarPlay kadar yaygın ve kullanılabilir hale gelmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var.


http://dlvr.it/TC3Njf
© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024